GES på sommarturné - biljetterna släpps 24 nov

GES - Glenmark Eriksson Strömstedt - ger sig ut på efterlängtad sommarturné.
I morgon, fredagen den 24 november klockan 11 släpps biljetterna.


Krall Entertainment i samarbete med Blixten & CO, Lifeline, Live Nation och 2 Entertain presenterar GES sommaren 2018.
Hela 18 stopp är inplanerade från norr med Höga Kusten i Ångermanland och Lill-Babs Järvsö i Hälsingland till Skåne i söder.

Biljetter kan köpas här från 24 nov klockan 11.00:
www.ges.se

Så här säger artisterna själva efter den gångna sommaren med sex spelningar i Borgholms slottsruin och inför sommarturnén 2018:

"Det gick för fort och det var för kul.
Lust. Det är vad allting egentligen handlar om. Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och väntar och ber om att få flyga igen. Lust att återigen åka ut på en stor Sverigeturné och såklart den största lusten av dem alla – att få möta publiken.
Förra sommaren räknade vi in ”Sångerna om sommaren” för första gången på fjorton år. Vi fick vara med om sex magiska kvällar i Borgholms slottsruin och sen var det över. Slut. Ridå. Tystnad.
När sommaren övergick till höst träffades vi en kväll och åt middag.
– Vad fort det gick, sa Orup och vi andra nickade.
– Vad kul det var, sa Anders och alla runt bordet höll med.
– Vi kanske kan göra det igen någon dag, sa Niklas och ingen sa emot.
Och här är vi nu och ser med glädje fram emot en turnésommar där vi får chansen att möta alla som av olika skäl inte hade möjlighet att ta sig till Öland. Med ett underbart band, en fantasifull produktion och en låtlista som svämmar över av spelsug kan vi knappt vänta tills vi får ge oss ut på vägarna och möta all fantastisk publik igen, på alla vackra spelplatser runt om i landet. Det handlar fortfarande om lust och nu är den om möjligt ännu större.
Vi ses i sommar!
Anders Glenmark, Thomas ”Orup” Eriksson, Niklas Strömstedt
"

Biljetter kan köpas här från 24 nov klockan 11.00:
www.ges.se

Vi inom Eventpartner Sverige AB är stolta att nu kunna presentera vårt samarbete med GES-turnén som koordineringsansvariga för spelningarna i Lysekil (21/7) och i Karlstad (2/8).

Föreningsbidrag
Är din förening intresserad av att ingå som funktionärer på någon av dessa båda orter - kontakta oss: info@eventpartnersverige.se (kontakten innebär inte automatiskt att ni har en plats, men ni är med i rullarna).

Biljetter kan köpas här från 24 nov klockan 11.00:
www.ges.se

 

Kommentera gärna: