Föreningar i Lysekil har fått mejl

Nu har möjligheten för dig och din förening att tjäna enkla pengar som funktionärer under GES i Lysekil släppts.

Samtliga föreningar i Lysekils kommun har av Eventpartner Sverige AB, som är lokal koordinator för spelningen i Lysekil, fått ett erbjudande om att medverka som funktionärer under GES 2018 - som kommer till Lysekil lördagen den 21 juli.

Saknar du/ni mejlet
Skulle din förening inte ha fått något mejl från oss beror det på att ni inte angett korrekt e-postadress till kommunens föreningsregister.
Kontakta oss därför direkt via e-post så sänder vi erbjudandet direkt till dig/er så snart som möjligt: info@eventpartnersverige.se

Tre dagar före övriga
Föreningarna i Lysekils kommun har fått erbjudandet tre dagar före föreningar i kranskommuner (22 januari 2018). Det innebär att arrangörskommunens föreningar har förtur att anmäla sitt intresse. Föreningsansökningar från Lysekilsföreningar som inkommer från den 25 januari 2018 hanteras på samma sätt som kranskommunernas ansökningar - inga undantag.
Oftast hanterar vi ansökningar efter "först till kvarn..."-principen, här kan vi göra undantag.

Skynda på
Det brukar vara hårt tryck om funktionärsplatserna så vänta inte, skicka in din föreningsansökan redan nu. Det handlar om mycket pengar till din förening och det under en punktinsats på några timmar under en dag.

Skicka din/er föreningsansökan direkt: HÄR

Boka biljetter: HÄR (funktionärer behöver såklart inte lösa biljett)

Frågor, kontakta oss: info@eventpartnersverige.se


 

Kommentera gärna: