Bästa kund!

Vi stänger för semester från och med den 3 oktober till och med den 14 oktober.

Du kan fortfarande kontakta oss och vi kommer svara dig från och med den 15 oktober. Hoppas vi kommer samarbeta framöver.

Vi på Eventpartner Sverige AB ser fram emot en spännande fortsättning på året och blickar redan nu framåt mot ett fantastiskt 2019.

Må så gott så hörs vi snart igen!

 

Läs hela inlägget »

Solen sken över Pinneviken. Från havet blåste en svalkande bris.
4 200 åskådare stortrivdes på Gullmarsvallen när GES kom till orten.


Lördagen den 21 juli förvandlades Pinneviken och Gullmarsvallen till en fantastisk konsertarena.
Storstjärnorna Anders Glenmark, Tomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt i GES hade kommit. Som "förband" under hela Sverigeturnén åker soulkungen Eric Gadd, som sjöng och spelade solo.

Vilken fest det blev.
Vilken allsång.
Vilken show.
Alla var supernöjda med eventet och konserten.
Lysekil stortrivdes.
Och vi med dem.

Torsdagen den 2 augusti har du som värmlänning också chansen att se
GES 2018 (biljetter) - då kommer turnén till Karlstad och Mariebergsskogen.

Eventpartner Sverige AB, med Dennis Johansson Hall, är anlitade som lokala arrangörer i Lysekil och i Karlstad.

GES 2018 produceras av Krall Entertainment, Live Nation, Blixten & co, Lifeline och 2Entertain.
 

Läs hela inlägget »
Foto: Dennis Johansson Hall/Eventpartner Sverige AB Foto: Dennis Johansson Hall/Eventpartner Sverige AB

Håkan Hellström, Pet Shop Boys och Sabaton är bara några som genomfört spelningar i Värmlands största (och förmodligen vackraste) stadspark, Mariebergsskogen.
Nu i sommar gästar GES Mareibergsskogen torsdagen den 2 augusti för en magisk sommarkväll – som kan bli en klassiker.

(Biljetter)
 
Så här skriver Mariebergsskogen AB själva om Karlstads stadspark på sin hemsida:

Starka minnen
Mariebergsskogen har en speciell historia för varje besökare. En och annan minns fortfarande Friluftsmuseets grundande och planerna kring ett värmländskt Skansen. Andra ser tillbaka på 1950- och 1960-talets glansdagar, med rader av världsartister på Friluftsteaterns scen och många tänker på glada danskvällar, tivolibesök och naturupplevelser under senare år. Oavsett ålder har var och en minnen av upplevda händelser och episoder. För att förstå de tankar och värderingar som ligger bakom dagens Mariebergsskogen måste vi gå tillbaka i historien.
Frun gav namn åt området
Vid 1700-talets slut var Lars Magnus Wester ägare till Mariebergs landeri. Egendomen omfattade då den dåvarande stadsdelen Marieberg, Galgberget (Kvarnberget) och delar av Viken. Lars Magnus Wester var gift med Maria Magdalena (född Uggla). Namnet Marieberg anses komma från hustrun. Parets son, Adolf Mauritz Wester, byggde Herrgården 1826-28. Huset var ursprungligen vitt med pilastrar och fönsterbågar i gråblå nyans. Så småningom kom huset i auditören och räntmästaren Carl Magnus Hööks ägo.
Ett löfte värt att hålla
Conrad Höök, som ärvde herrgården och marken av sin far, satte stort värde på skogen och de vackra omgivningarna. Han sökte därför garanti för att naturen även i framtiden skulle förbli orörd. Som ogift hade Conrad Höök inga egna arvingar. I stället önskade han att Mariebergsskogen skulle skänkas till Karlstad stad, med villkoret att ägorna skulle vårdas och bevaras. Donationen till Karlstad stad verkställdes vid Conrad Hööks död 1895. Hans vädjan har genom åren efterföljts, staden har stått fast vid sitt löfte och Mariebergsskogen har kunna behålla sin unika egenart. Läs mer om Mariebergsskogens historia i Lennart Edbergs bok ”Då, nu och sedan, en berättelse om Mariebergsskogen”.
Nutid
Under 2010-talet fungerar Mariebergsskogen som Karlstads stadspark. Den är öppen alla dagar, året om och det är fri entré.
Dr Conrad Höök
Om Mariebergsskogen efter min död försäljes, så låt åtminstone skogen ej få komma i avferkarens våld. Skänk den då hellre till staden emot betryggande garanti för dess framtida bestånd och vård. Detta är min innerliga bön. (Marieberg den 3 maj 1892, Conrad Höök)

 

Läs hela inlägget »

Våra
Evenemang

Våra
Samarbetspartners

Gilla och Följ oss